Veilige betaling

Uw bestellingen bij vinebo.nl kunt u betalen op één van de volgende betalingsmogelijkheden:

1. Betalen via bankoverschrijving

Hier kunt u direct het bedrag van uw bestelling overschrijven met uw eigen bankrekening. Volg hiervoor de gegevens die u ontvangt na de bestelling bij de keuze bankoverschrijving in de webshop. Zodra wij uw betaling voor de bestelling via bankoverschrijving hebben ontvangen wordt de wijn aan u verzonden per pakketpost.

2. iDeal

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie over betalen met iDeal op www.ideal.nl

3. Bancontact/MisterCash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.

4. Sofort Banking

Online shoppen bij Nederlandse webwinkels is ook mogelijk voor Europese klanten. Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in uw webshop biedt u klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode.

5. Visa & Mastercard

CreditCard is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Meer dan 80% van alle online betalingen in de wereld worden via CreditCard gedaan. In Nederland wordt 8% van de online betalingen gedaan met een CreditCard. 71% van de online shoppers vinden online betalen met een CreditCard veilig, tot zeer veilig.

6. Via Paypal

  • PayPal is een online betalingssysteem dat kopers en verkopers op een snelle en veilige manier met elkaar verbindt en heel wat voordelen biedt:
  • Betaal in alle veiligheid online met uw creditcard zonder uw gegevens te moeten vrijgeven. PayPal is beveiligd door de beste anti-fraude systemen en uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper.
  • Betaal makkelijk en snel online op het moment van uw aankoop (tip: een snelle betaling kan een gunstige invloed hebben op uw feedbackscore).
  • Koop met PayPal en profiteer zo van de talloze koopjes zonder u zorgen te hoeven maken over ingewikkelde internationale overschrijvingen of vreemde valuta.
  • Als koper geniet u bovendien van de PayPal kopersbescherming die u gratis beschermt tot een bedrag van 1000 EUR.
  • Een PayPal-account openen en betalingen versturen per creditcard via PayPal is gratis, en dat over heel de wereld
  • Een account openen is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Ga naar www.paypal.nl om een account te openen.

7. Bitcoin

Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Het is een van de eerste implementaties van een concept genaamd cryptocurrency oftewel cryptografisch geld, dat voor het eerst in 1998 beschreven werd door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en geïmplementeerd in 2009 door Satoshi Nakamoto.